Välkommen till anmälningssidan för Reserådet och Svar igår. En prenumeration kostar 1378:-/år inklusive moms och då får du allt material skickat till dig via e-post. Vill du dessutom en gång i månaden få materialet via vanlig post (utöver e-post) kostar prenumerationen 2014:-/år inklusive moms.

Prenumerationen gäller för en inloggning med en person på en enda mottagning och kan inte användas av flera mottagningar i samma koncern. Ytterligare personer på samma mottagning kan vara samtidigt inloggade. Detta kostar 50% av ordinarie prenumeration för varje extra samtidiga inloggning.

Fyll i din information nedan och klicka på Spara-knappen när du är klar.

Denna sida används endast för helt nya prenumeranter. Om du sen tidigare prenumererar på Reserådet/Svar igår, och vill ändra några uppgifter, som t.ex adress etc, i din prenumeration, ber vi dig vänligast att istället kontakta oss via mail på reseradet@gmail.com


Hur vill du få reserådet?
Hur vill du ha din faktura?

Skriv in din e-postadress
Skriv in den igen


Namn
Ev. c/o
Adress
Postnr
Ort


Namn
Fakturareferens 1
Fakturareferens 2
Er referens
Adress
Postnr
Ort

Land

Jag är medveten om att ni lagrar min IP-adress som är: 3.81.89.248

OBS! När du klickar på Spara-knappen så sparas dina uppgifter ner i vår databas och ett aktiveringsmail kommer att skickas till dig. Detta kan ta en liten stund så klicka inte på tillbakaknappen eller stäng detta fönster förrän du fått en bekräftelse på att det är klart. Tack för ditt tålamod!


Har du problem med att anmäla dig? Kontakta oss gärna på reseradet@gmail.com